Kosten van een uitvaart

 

Zoals ieder mens uniek is, geldt dat ook voor ieder afscheid en de kosten daarvan. De financiële middelen worden altijd meegenomen in de keuzes die gemaakt worden rondom het afscheid. Uiteraard houden we daarbij rekening met jullie wensen en proberen we dit zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Een dag na het overlijden en ons eerste gesprek geef ik een gedetailleerde kostenindicatie. Het is dan altijd nog mogelijk om keuzes aan te passen.


Wil je snel een kostenbegroting omdat je te maken hebt met een onverwacht overlijden en je snel een keuze moet maken in uitvaartbegeleiding? Bel me en ik kan, met een paar eenvoudige vragen, direct een indicatie geven.
Gaat er een verwacht overlijden plaatsvinden? Bel me zodat we een afspraak kunnen maken om alle wensen door te spreken en ik een gedetailleerde kostenindicatie kan maken.

Verzekerd of niet… ik help je graag!
Je bent ten alle tijden vrij in de keuze van de uitvaartonderneming. Het is niet verplicht de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar.
Er zijn twee soorten verzekeringen: een kapitaalverzekering (geldbedrag) of een uitvaartverzekering (uitgekeerd in diensten of producten).

Als ik de uitvaart verzorg, neem ik eventueel contact op met de verzekeraar. Daar meld ik het overlijden en informeer ik wat er wordt uitgekeerd. Dit neem ik dan meteen mee in de kostenbegroting. Desgewenst zorg ik voor de financiële afhandeling.

Een passend afscheid wordt niet per definitie bepaald door materiële zaken, maar juist door de liefde en warmte die meegegeven wordt rondom de overledene. Dit zorgt ervoor dat er altijd een passend afscheid plaats zal vinden.

  


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn